Centrally connected

Blaak 16

Blaak 16

Rotterdam epicenter

Blaak16 ligt zo centraal dat bereikbaarheid geen issue is. Met openbaar vervoer, met de auto, lopend, fietsend: op alle mogelijke manieren is er verbinding met de stad en de omgeving. Of u nu vanuit de richting Den Haag, Amsterdam, Utrecht of Breda komt, Blaak16 is nog geen 10 minuten rijden vanaf de ring Rotterdam.
Voor het openbaar vervoer ligt Intercity Station Blaak aan de overkant op nog geen minuut lopen vanaf Blaak16.

Getting there

De Blaak is een doorgaande weg met een goede doorstroming wat Blaak16 voor auto’s erg goed bereikbaar maakt. Parkeren kan in de parkeergarage onder het gebouw en is exclusief voor gebruikers van Blaak16. Daarnaast zijn er in de directe omgeving meerdere openbare, merendeel overdekte parkeergarages aanwezig.

Intercity Station Blaak biedt toegang tot alle (inter)nationale treinverbindingen. Via een snelle aansluiting op het Centraal Station Rotterdam is Schiphol binnen 35 minuten te bereiken en is er een uitstekende verbinding met de internationale treinen richting Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Vanuit Rotterdam Centraal vertrekt ook de lijnbus die reizigers rechtstreeks naar Rotterdam / The Hague Airport brengt.

Ook het Rotterdamse tram, bus en metronetwerk is via Station Blaak snel toegankelijk. Hiervoor zijn verschillende opstapplaatsen aanwezig en zijn alle stadsdelen goed te bereiken.

Character

De afgelopen decennia heeft het centrum van Rotterdam zich ontwikkeld tot een modern, groot stedelijk gebied waar vernieuwing een voorwaarde is. Dat maakt het stadshart meteen uniek voor Nederland: de historie heeft plaats gemaakt voor een gerichte visie op de toekomst.

Het Rotterdamse stadshart anno nu is een levendige mix van zakelijkheid, ontspanning cultuur en wonen. Er is ruimte voor experimenten, innovatie en een inspirerend aanbod aan kunst. Er kan genoten worden van gastronomie uit alle windstreken. En: mensen werken en wonen er graag.

Dat karakter trekt bedrijven, organisaties en bewoners aan met durf, visie en daadkracht. Precies dat wat nodig is om de toekomst met vertrouwen en overtuiging tegemoet te treden, om die toekomst vorm te geven. Zeker wat architectuur betreft.

Welke andere stad bouwt midden in het centrum een bruisende markthal? Een verrassende combinatie van architectuur, food, shoppen, werken en wonen.